Diensten

Hebt u advies nodig over een bepaalde aanpak voor een live- of onlinesessie, neem dan gerust even contact op. Ik deel mijn expertise graag en onder het genot van een kop koffie of tijdens een videocall denk ik graag met u mee.

Ontwerp

Aan de hand van het doel van uw sessie, kan ik de volledige structuur van uw bijeenkomst ontwerpen. Ik zoek voor u de juiste werkvormen en methodieken, zet de processtappen op een rij en ik geef u tips & tricks om zelf de sessie te begeleiden.

w

Procesbeleiding

Tijdens het intakegesprek inventariseer ik uw wensen. Vervolgens zorg ik voor het ontwerp van de sessie. Ik kan u adviseren over welke deelnemers u kunt uitnodigen en wat zij kunnen bijdragen. Van de sessie maak ik een draaiboek en op de dag zelf begeleid ik de gehele sessie en zorg voor de borging van de resultaten. Zo kunt u zich volledig concentreren op de inhoud.

Organisatie

Als u dat wenst, adviseer ik u ook graag over de juiste locatie, goede catering en verrassende elementen tijdens uw bijeenkomst. Met mijn zorgvuldig opgebouwde netwerk zorg ik dat alles tot in de puntjes op elkaar is afgestemd. Daarbij kunt u behalve aan locatie en catering ook denken aan visuele notulisten, fotografen, het versturen van uitnodigingen, give aways, podcasts en meetingtools.

Online bijeenkomsten

Een online-bijeenkomst vraagt om een andere aanpak en heeft een andere dynamiek dan een live-bijeenkomst. Met meer dan tien jaar ervaring in online- en hybride-bijeenkomsten help ik u graag met het ontwerp, de juiste software tools en het begeleiden van uw online-bijeenkomst. Ik maak het ontwerp, regel de techniek, zorg dat alle speaker notes zijn uitgeschreven en ik host de sessie. U kunt zich helemaal op de inhoud richten. Wit u de sessie zelf leiden, maar hebt u hulp nodig bij de techniek, dan kan ik u bijstaan als technisch facilitator.

Je bent hier: Home » Diensten