Partners

Samen kun je meer dan in je eentje. Ik heb daarom de afgelopen 25 jaar een groot netwerk opgebouwd van opdrachtgevers, facilitators, visueel notulisten, locaties, et cetera. Indien nodig, schakel ik graag mijn netwerk voor u in.

Welkom

De veilige video-onmoetingsplek.

Dat we momenteel vaker op afstand moeten werken, is niet altijd prettig. Als u online-contact zoekt, wilt u daarom echte verbinding, ook op afstand. Volledig veilig en zonder technisch gedoe. Met mogelijkheden die contact en samenwerking extra waarde geven. Daarom gebruik ik Welkom voor mijn online-intakes. Welkom is veilig en eenvoudig, zodat u zonder zorg een videobijeenkomst kunt organiseren of bijwonen.

 

LEF future center RWS

Ik ben een van de vaste facilitators van het LEF Future Center Rijkswaterstaat. LEF future center Rijkswaterstaat is gespecialiseerd in het creëren van doorbraken en nieuwe denkpatronen in vooral maatschappelijke vraagstukken. LEF faciliteert vanuit haar unieke future center groepssessies, in opdracht van overheden.

FACgenoten

FACgenoten is een hechte community tussen betrokken facilitators. Kennis en ervaringen worden gedeeld en regelmatig wordt onderling samengeewerkt.

Je bent hier: Home » Partners